50%
# 0
50%
3000.00 Lekë
6000.00

Termus makine nga 6000 Leke, ne vetem 3000 leke

25%
# 0
25%
2990.00 Lekë
3990.00

Mbulese makine qe e mbrom ate ne diten e nxehta me diell Gjithashtu Kunder pluhurave, kunder ujit dhe gervishtjeve