Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra!

Pershkrimi

Perjetoni 1 dite dhe eksperience totalisht ndryshe.Masazh trupi total relaksues me vajra bimor esencial.Shkeputuni per pak kohe nga rutina e perditshme dhe lereni veten ne duart e profesionisteve.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Masazh trupi

Masazh trupi total 60 minuta

3,000 Lekë

6,000

Vlera

50 %

Zbritje

3,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur