Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra

Pershkrimi

Pastrimi i fytyres eshte i domosdoshem qe te keni 1 lekure te shendetshme dhe te persosur ne vazhdimesi.

Pastrimi i thellë i fytyrës quhet procesi në të cilin kemi si qëllim pastrimin e poreve, duke larguar pikat e zeza dhe te bardha , qelizat e vdekura dhe gjithë papastërtitë që depozitohen në lëkurë.
Ky trajtim përbëhet nga hapat e mëposhtëm:

1. Hapi i parë është largimi i papastërtive dhe makijazhit nga lëkura me qumështin dhe tonikun.
2. Hapi i dytë është skrub i fytyrës. Përmes tij largohen qelizat e vdekura, me qëllim që të realizohet një pastrim më i mirë të subumit (pikave), si dhe lejon depërtimin e produkteve estetike kuruese.
3. Hapi i tretë është hapja e poreve, që realizohet me ndihmën e aparatit të avullit.
4. Hapi i katërt nënkupton pastrimin e poreve, duke ushtruar presion të lehtë në lëkurën e fytyrës. (Kjo gjë realizohet gjithmonë duke mbajtur veshur doreza).
5.Hapi i peste. Aplikohet një maskë e përshtatshme me tipin e lëkurës suaj,hidratuese dhe ushqyese
-Vaccum fytyre
-Mask per mbylljen e poreve
-Serum me vitamin C , serum aloe vera, whitening Serum ( per ushqyerjen e thelle te lekures, rritjen e elasticitetit dhe zbardhjen e saj.
-Krem hidratues me acid hyaluronic (per nje rigjenerim total )
6.Hapi i gjashtë HighFrequenc për stimulimin e kolagjenit dhe te elastines duke bere te mundur riaktivizimin e qelizave te lekures dhe në fund masazh relaksues dhe lifting .

Dhe ne fund te procesit ju garantojme qe do e adhuroni fytyren tuaj.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pastrim i thelle fytyre

Pastrim i thelle fytyre nga 5000 Leke ne 3000 Leke

3,000 Lekë

5,000

Vlera

40 %

Zbritje

2,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
1 kupona të shitur