Terma & Kushte

  • Rezervim orari

Pershkrimi

Shendet dhe trup perfekt vetem 20 minuta ne jave 

ne oferte perfshihen vlersimi i metabolizmit, rezistenca, veshjet, keshillimi

Vetem 1 here per person

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Seance Testimi Body Code Fit in 20 min

Vetëm 1 herë për person, të cilet nuk janë abonentë në Body Code dhe nuk kanë kryer me parë seancë testimi.

1,600 Lekë

1,600

Vlera

0 %

Zbritje

0

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur