Terma & Kushte

  • Per dy persona

Pershkrimi

Nese deshironi nje ambient ndryshe, unik me nje staf te kualifikuar dhe gati per te sherbyer ne cdo moment, pas nje dite te lodhshme pune apo nese thjesht deshironi te kaloni ca minuta relaksi dhe qetesie Diplomat SPA eshte zgjidhja ideale.

Ofron per ju kete pakete relaksi per 2 persona e cila perfshin:

Steam Room

Scrub Trupi

Jacuzzi

Minibar

Kohezgjatja: 2 ore

Sigurohet ruajtja e privatesise dhe ne momentin e marrjes se sherbimit nuk ka persona te tjere.

Parking i garantuar.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pakete Relaksi I Per Dy Persona

Pakete relaxi per dy persona e cila perfshin steam room, scrub trupi, jacuzzi, minibar

9,000 Lekë

12,000

Vlera

25 %

Zbritje

3,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur