Terma & Kushte

  • Per dy persona

Pershkrimi

Nese deshironi nje ambient ndryshe, unik me nje staf te kualifikuar dhe gati per te sherbyer ne cdo moment, pas nje dite te lodhshme pune apo nese thjesht deshironi te kaloni ca minuta relaksi dhe qetesie Diplomat Spa eshte zgjidhja ideale.

Ofron per ju kete pakete relaksi per 2 persona e cila perfshin:

  • Sauna
  • Masazh 60 minuta Cift
  • Jacuzzi
  • Minibar

Kohezgjatja: 2 ore e 30 minuta

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pakete Relaksi II Per Dy Persona

Pakete relaksi per dy persona e cila perfshin: sauna, masazh, jacuzzi, minibar

10,000 Lekë

15,000

Vlera

33 %

Zbritje

5,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur