Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Kujdesi ndaj te bukures dhe estetikes po rritet gjithnje e me shume dita dites. Perdorim metodat nga me te ndryshmet per tu dukur gjithnje bukur dhe fshehur pak ato shqetesime apo probleme qe na e ulin besimin tek vetja. Po ndonjehere kjo nuk eshte e mjaftueshme dhe duhet patjeter nje nderhyrje nga ana e mjekut.

Nder te gjitha nderhyrjet kirurgjikale estetike ajo me e zakonshmja eshte ajo e hundes e cila njihet ndryshe edhe si rihnoplastika.

Rihnoplastika (kirurgjia plastike e hundes) eshte nje nderhyrje e cila realizon nje hunde ne harmoni me te gjitha tiparet e tjera te fytyres duke i dhene pacientin nje fytyre estetikisht te kendshme.

Ne kliniken italiane San Antonio tashme eshte ngritur Qendra e Mjeksise Estetike me nje staf profesional dhe te perkushtuar. Me gjithe gamen e aparaturave te nevojshme dhe teknologjise te fundit ne klinike kryhen te gjitha nderhyrje kirurgjikale duke ofruar te gjitha lehtesirat e mundshme per pacientin.

Oferta per kirurgjine estetike te hundes kushton 1250 euro ( cmimi i pacientit).

Ne keshillojme qe me perpara te behet nje konsulte me mjekun mbi shqetesimet dhe detajet paraprake e cila ne kete rast eshte falas.

I gjithe stafi do kujdeset qe te merrni nje sherbim cilesor dhe ju sigurojme qe te gjithe pacientet kane dale me rezultate te shkelqyeshme.

Nese jeni lodhur nga komplekset dhe deshironi nje hunde te bukur sic e keni enderruar gjithmone Klinika Italiane San Antoni po ju pret!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kirurgji Estetike e Hundes

Kirurgji estetike e hundes per vetem 1250 euro + konsulta falas

1,250 Euro

1,470

Vlera

15 %

Zbritje

220

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur