Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Lekura e tepert dhe yndyra ne pjesen e barkut mund te jete nje barre e madhe e rende psikologjike dhe estetike, por gjithashtu mund te coje ne probleme te renda shendetesore. 

Abdominoplastika eshte nje metode e mire nese te gjitha zgjidhjet e tjera qe keni provuar si dieta dhe stervitjet nuk ju kane bere pune. Eshte nje nderhyrje per largimin e dhjamit dhe lekures se tepert ne zonen e barkut. Kjo tepri ne pergjithesi eshte si pasoje e ngritjeve-uljeve te medha ne peshe, kryesisht ne grate pas nje ose disa shtatezanive por jo vetem. Mund te kryhet vetem ose i kombinuar me liposuksionin. Mund te kerkoje rindertimin e kerthizes, ose te mos e preke fare ate. Te gjitha keto varen nga sasia teperise lekure-dhjam.

Edhe ne Kliniken Italiane San Antoni ofrohet ky sherbim me nje staf profesional dhe te perkushtuar me gjithe gamen e aparaturave te nevojshme dhe teknologjise te fundit duke ofruar te gjitha lehtesirat e mundshme per pacientin.

Oferta per kirurgjine estetike abdominoplastike kushton  2500 euro.

Ne keshillojme qe me perpara te behet nje konsulte mbi shqetsimet, detajet, analizat paraprake, dhe rreziqet e mundshme me mjeket perkates, e cila ne kete raste eshte falas.

Nese jeni lodhur nga komplekset dhe deshironi te ndiheni ne radhe te pare mire me veten tuaj Klinika Italiane San Antonio po ju pret!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kirurgji Estetike Abdominoplastike

Kirurgji estetike Abdominoplastike per vetem 2500 euro + konsulte falas

2,500 Euro

2,950

Vlera

15 %

Zbritje

450

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur