Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Ne kliniken Italiane San Antoni Liposuksioni eshte nje nga shume sherbimet qe ofrohen per pacientet ne fushen e Mjeksise Estetike. Me nje staft te kualifikuar dhe te perkushtuar, me gamen e aparaturave te nevojshme dhe ne saje te perdorimit te teknologjise me te fundit kryen te gjitha nderhrjet kirurgjikale duke ofruar te gjitha lehtesirat e mundshme per pacientin.

Liposuksioni eshte teknika e heqjes se yndyres ne pjese te ndryshme te trupit permes instrumentave kirurgjikale. Sot konsiderohet si nje nder menyrat me te mira per humbjen e peshes nese te gjitha mundesite e tjera si dieta dhe stervitjet nuk kryejne asnje funksion. Me Liposuksion arrihet reduktimi i numrit te qelizave yndyrore ne zonen ku behet nderhyrja duke penguar ne kete menyre akumulimin e yndyres serisht. Rezultatet jane te qendrueshme dhe te perhershme. Cdo zone e tupit mund ti nenshtrohet Liposuksionit por zonat me te zakonshme jane kofshet, gjunjte, pulpat, kembet dhe abdomeni pasi jane zonat e trupit ku grumbullohet me shume yndyre.

Oferta per kirurgjine estetike te Liposuksionit ne Kliniken Italiane San Anton varion nga 1000 deri ne 2500 euro ne varesi te te sasise dhe zones se trupi ku do behet nderhyrja.

Ato qe mund ti nenshtrohen ketij operacioni kirurgjik duhet te jene mbipeshe brenda nivelit 30 % megjitate ne keshillojme te beni nje konsulte me mjeket perkates te spitalit mbi detajet dhe keshillat e cila eshte falas.

Deri tani rezultatet e pacienteve kane qene te shkelqyeshme.

Nese edhe ju deshironi te zbukuroni formen e trupit tuaj Klinika Italiane San Antoni po ju pret!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kirurgji Estetike Liposuksion

Kirurgji Estetike Liposuksion per vetem 2500 euro + konsulte falas

2,500 Euro

2,950

Vlera

15 %

Zbritje

450

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur