Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Syte jane tipari kryesor qe na tradhetojne per numrin e moshes. Rrudhat rreth syve te cilat mund te krijohen per shkaqe te ndryshme si ekspozimi ndaj rrezeve te diellit, stresit apo moshes jane shenja te cilat askush nuk i deshiron.

Lifting i syve eshte nje nga nderhyrjet me te kerkuara te kirurgjise estetike. Nepermjet kesaj nderhyrje apo procedure behet eleminimi i rrudhave ne pjesen e syve.

Klinika Italiane San Antoni e ofron kete sherbim per te gjithe. Me nje staf te kualifikuar dhe te perkushtuar ne maksimium. Me aparatura dhe metoda teknologjike te fundit ofron lehtesira dhe nje eksperience te kendshme per te gjithe pacientet e saj.

Oferta e Lifting per syte kushton 1200 euro.

Megjithate ju mund te beni nje konsulte me perpara me mjeket perkates per me shume detaje, analiza, sqarime dhe keshilla, e cila ne kete rast eshte falas.

Kjo nderhyrje kirurgjikale e vecante duhet kryer nga duar eksperte dhe Klinika italiane San Antoni jua mundeson ate.

Nese deshironi te ndiheni gjithmone te bukur dhe rinor kjo eshte zgjidhja e duhur!

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lifting i Syve

Lifting i syve per vetem 1200 euro + konsulte falas

1,200 Euro

1,420

Vlera

15 %

Zbritje

220

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur