Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Per te gjithe por per femrat ne vecanti nje fytyre e bukur, e fresket dhe rinore ka nje rendesi te vecante pasi eshte arma me e forte per tu prezantuar ne jeten e saj sociale. Nje fytyre me lekure te lemuar rrit vetevlersimin dhe vetebesimin e saj ne cdo moment. Rrudhat rreth syve, ne zonen midis hundes dhe buzeve, ne pjesen e ballit, lekura e varur te cilat mund te krijohen per shkaqe te ndryshme si: rrezet e diellit, stresit apo moshes jane armiku me i madh i tyre.

Lifting i fytyres eshte nje procedure kirurgjikale rinuese e fytyres nepermjet se ciles korrigjohen shenjat e moshes si: rrudhat, varja e lekures dhe e muskujve te fytyres. Nepermjet liftingut te plote te fytyres behet i mundur eleminimi i rrudhave te ballit, kendeve rreth syrit, terheqja dhe ngritja lart e mollezave dhe rrudhave ne pjesen e mjekres.

Klinika Italiane san Antoni e ofron kete sherbim per te gjithe. Me nej staf te kualifikuar dhe te perkushtuar ne maksimum. Me aparatura dhe metoda teknologjike te fundit ofron lehtesira dhe nje eksperience te kendshme per te gjithe pacientet e saj.

Oferta e Lifting per fytyren kushton 2000 euro.

Para nderhyrjes pacienti i nenshtrohet nje vlersimi te kujdeshem nga ana e kirurgut si nga pamja estetike ashtu edhe nga ekzaminimet qe i duhet pacientit te nenshtohet.

Per kete arsye ne ju keshillojme te beni nje konsulte primare me mjekun e cila ne kete rast eshte falas.

Kjo nderhyrje kirurgjikale e vecante duhet kryer nga duar eksperte dhe Klinika Italiane San Antoni jua mundeson ate!

Nese deshironi te ndiheni gjithmone te bukur dhe rinor kjo eshte zgjidhja e duhur!

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lifting i Fytyres

Lifting i fytyres per vetem 2000 euro + konsulte falas

2,000 Euro

2,350

Vlera

15 %

Zbritje

350

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur