Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Botoksi eshte trajtimi me i perhapur ne fushen e estetikes per trajtimin e rrudhave. Edhe Klinika Italiane San Antonio nepermjet aparaturave, teknologjive moderne dhe stafit te kualifikuar e ofron kete sherbim ne fushen e Mjeksise Estetike.

Nepermjet ketij trajtimi behet reduktimi i rrudhave te ballit, ne zonat delikate rreth syve, rrudhat vertikale midis vetullave apo ne pjesen anesore te buzeve dhe mjekres. Eshte nje injeksion qe frenon kontraktimin e muskujve te fytyres te cilat shkaktojne rrudha gjate levizjeve muskulare te fytyres. Keto rrudha jane me te dukshme kur qeshim dhe pas injektimit te botoksit ne zonat e deshiruara zvogelohet shfaqja e rrudhave ne fytyre per nje periudhe te perkoheshme duke i dhene asaj nje pamje te fresket dhe rinore si me perpara.

Oferta per berjen e botoksit per rrudhat kushton 270 euro.

Ne keshillojme te kryeni me perpara nje konsulte me mjeket perkates per nje ekzaminim, detaje dhe keshilla e cila ne kete rast eshte falas.

Nese ky trajtim behet ne menyren e duhur ju do merrni nje pamje sa me afer natyrales dhe Klinika Italiane San Antonio jua siguron kete!

Per nje pamje sa me te bukur dhe rinore kjo eshte zgjidhja e duhur!

 

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Botoks Per Rrudhat

Botoks Per Rrudhat per vetem 270 euro + konsulte falas

270 Euro

317

Vlera

15 %

Zbritje

47

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur