Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Heqja e nishaneve per disa mund te jete vetem nje problem estetik po ne disa raste ato mund te jene shkak i semundjeve te ndryshme ne lekure. Heqja e tyre mund te jete e vetmja zgjidhje per te shmangur progresin e kancerit agresiv ne lekure.

Klinika Italiane San Antonio ofron oferten fantasike per heqjen e nishaneve + biopsi per vetem 220 euro.

Nje biopsi eshte nje procedure per te hequr nje pjese te indeve ose nje monster te qelizave nga trupi juaj ne menyre qe te analizohet ne laborator. Ne kete menyre ju mund te zbuloni nese nishanet tuaja fshehin qeliza kancerogjene apo cdo lloj shqetesimi dhe anormalie tjeter.

Mund te beni nje konsulte falas me mjeket perkates ne kete rast per detaje dhe ekzaminime me te hollesishme.

Shendeti juaj eshte primar ndaj kushtojni rendesi duke u besuar mjekeve profesioniste dhe sherbimit cilesor te Klinikes Italiane San Antonio!

 

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Heqje Nishanesh + Biopsi

Heqje nishanesh + Biopsi per vetem 220 euro + konsulte falas

220 Euro

260

Vlera

15 %

Zbritje

40

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur