Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Rindertimi i gjirit perfaqeson nje rendesi te madhe ne fushen e kirurgjise plastike rikonstruktive. Ky proces ka te beje me mundesine e rindertimit te gjirit tek femrat te cilat mund ta kene humbur ate si pasoje e trajtimit te kancerit.

Humbja e gjirit perfaqeson nje pervoje te rende psikologjike ne jeten e cdo gruaje pranda klinika Italiane San Antonio me ane te nje stafi te perkushtuar perpiqet qe tu vije ne ndihme ne menyren me te mire te mundshme pacienteve te saj.

Kirurgjia rikonstuktive e gjirit ofrohet nga ky spital per vetem 4000 euro.

Sigurisht qe ky proces behet ne disa menyra dhe ka disa hapa specifike per te cilat ne ju sygjerojme nje konsulte falas me mjeket specialiste per te diskutuar me shume rreth detajeve dhe ekzaminimeve specifike.

Kirurgu plastik duhet te beje ca llogaritje edhe per sa i perket mases se  protezes qe do vendoset pasi kryhen analizat paraprake.

Metodat teknologjike me te fundit qe perdoren ne kete spital dhe cilesia e jashtezakonshme e sherbimit ofrojne lehtsira dhe nje eksperience te kendshme per pacientin.

Per ju qe doni te ktheni pamjen normale te gjoksit tuaj Klinika Italiane San Antonio ju pret!

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kirurgji Rikonstruktive Gjiri

Kirurgji Rikonstruktive Gjiri per vetem 4000 euro + konsulte falas

4,000 Euro

4,700

Vlera

15 %

Zbritje

700

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur