Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Ne kliniken Italiane San Antonio eshte ngritur tashme Qendra e Ekselences Okulistike si nje nga fushta kryesore dhe te paar te ndertimit te saj, me nje staf te kualifikuar profesoresh dhe mjekesh italo-shqiptare.

Me gjithe gamen e aparaturave dhe teknologjise me te fundit jane arritur rezulatate te shkeqyera te pacientet duke zgjidhur problemet e tyre.

Nje nga sherbimet qe kjo klinike ofron ne fushen e okulistikes eshte edhe ajo e trajtimit me Laser Argon. Me ane te ketij laseri kryhen ndrhyrjet e nevojshme terapeutike te rasteve te shumta te retinopatise, te grisjeve renitale,  si dhe disa nderhyrjeve te tjera ku eshte e nevojshme heqja e turbullimeve te nevojshme pas operacioneve te kataraktes.

Trajtimi me Laser Argon ne ekte klinike kushton 28.000 leke.

Syri eshte organi me i ndjeshem dhe delikat ndaj keshillohet qe te behet nje vizite 1 here ne vit. 

Vizitat per cdo patologji behen falas deri brenda dates 15 tetor.

Per me shune informacione dhe detaje ne lidhje me cdo shqetesim ju rekomandojme nje konsulte me mjeket perkates te ketij spitali.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trajtim Me Laser Argon

Trajtim Me Laser Argon per problemet e syrit per vetem 28.000 leke

28,000 Lekë

32,000

Vlera

13 %

Zbritje

4,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur