Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Pterigion eshte nje semundje  e syrit e cila perbehet nga nje rritje jo normale dhe inflamacion i indive te konjuktives ( indi i holle dhe transparent qe mbulon siperfaqen e jashtme te syrit) e cila tenton te drejtohet nga pjesa e bardhe e syrit drejt indeve te kornese. Ky ind i parregullt merr nje ngjyre te ndezur per shaka te mungeses se lubrifikimit, ekspozimit te diellit, eres dhe irritueseve te tjere.  I semuri ka ndjesine  ete pasurit nje trup te huaj ne sy.

Klinika Italiane San Antonio ofron sherbimin e heqjes se pterigion e cila behet me ane te nderhyrjes kirurgjikale. Ka disa menyra per te baere kete por mjeket profesioniste jane ata qe vendosin duke pare edhe se sa i madh eshte inflamacioni.

Trajtimi ose heqja e pterigion ne kete klinike kushton  28.000 leke.

Ne keshillojme qe te beni nje vizite per te bere nje ekzaminim me te detajuar te strukturave te syrit.

Vizitat per cdo patologji te syrit jane falas deri ne daten 15 tetor.

Syri eshte organi me i ndjeshem dhe delikat ndaj kushtojini rendesi duke u besuar profesionisteve te vertete!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trajtim i Pterigion

Trajtimi i Pterigion

28,000 Lekë

32,000

Vlera

13 %

Zbritje

4,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur