Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Syri eshte organi me i ndjeshem dhe me delikat ndaj per te eshte e nevojshme te tregohet nje kujdes i vecante. Cdo shqetesim ne lidhje me syrin eshte e nevojshme qe te mos anashkalohet pasi mund te sjellin probleme me te renda ne te ardhmen.

Ne klinika Italiane San Antonio fale aparaturave te nevojshme dhe teknologjise me te fundit mund te behet nje topografi e syrit. Nepermjet saj behet ekzaminimi jo invaziv i gjithe struktures se syrit ne brendesi duke perfshire ate te siperfaqes, formes dhe perthyerjes se kornese. I rendesishem ne diagnostifikimin e keratokonusit, astigmatizmit dhe traumave te kornese.

Ky sherbim kushton vetem 50 euro.

Vizitat per cdo patologji brenda dates 15 tetor jane falas.

Ofrohet nje sherbim cilesor dhe profesional nga ana e stafit.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Topografi Syri

Topografi e syrit per vetem 50 euro

50 Euro

58

Vlera

14 %

Zbritje

8

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur