Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Ekografia e syrit eshte e domosdoshme ne ato raste kur vizualizimi i drejtperdrejte i strukturave intraoculare eshte e veshtire apo e pamundur. Por ka raste edhe kur Ekoja perdoret edhe per qellime diagnostike edhe pse patologjia eshte teknikisht e dukshme.

Ajo jep nje imazh te strukturave te syrit ne menyre te qarte si lentja, vitreos, retina, nervi, sclera.

Nje eko e syrit ne Spitalin Italian San Antoni kushton 3000 leke.

Ofrohet nje sherbim cilesor dhe profesional nga ana e stafit.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eko e Syrit

Eko e syrit per vetem 3000 leke

3,000 Lekë

3,500

Vlera

14 %

Zbritje

500

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur