Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Ne kliniken Italiane San Antonio eshte ngritur tashme Qendra e Ekselences Okulistike si nje nga fushta kryesore dhe te paar te ndertimit te saj me nje staf te kualifikuar profesoresh dhe mjekesh italo-shqiptare.

Me gjithe gamen e aparaturave dhe teknologjise me te fundit jane arritur rezultate te shkelqyera te pacientet duke zgjidhur poblemet e tyre. Nje nga sherbimet qe kjo klinike ofron eshte edhe ajo e trajtimit me Laser Yag. Me nae te ketij laseri kryhen nderhyrjet e nevojshme per ate qe njihet edhe si perdja e syrit. Perdja e syrit eshte e tejdukshmerise se lentes se kristalines ( turbullim i thjerrezes se syrit), duke ulur keshtu ne menyre te vazhdueshme shikimin. Ju keni nje shikim te turrbullt dhe ju duket sikur po shikoni nerpermjet nje perdeje te holle e cila trashet gjithnje e me shume.

Kjo trajtohet me ane te nje teknike qe quhet Yag Lazer Capsulotomy. Ku rrezja e lazerit perdoret per te krijuar nje vrime te vogel ne kapsulen posteriore te syrit e cila lejon hyrjen e drites nepermjet saj. Procedura eshte pa dhimbje.

Trajtimi me Lazer Yag ne kete klinike kushton 28,000 leke.

Per me shume informacione dhe detaje ne lidhje me cdo shqetesim je rekomandojme nje konsulte me mjeket perkates te ketij spitali.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trajtim Me Laser Yag

Trajtim Me Laser Yag per vetem 28000 leke

28,000 Lekë

32,000

Vlera

13 %

Zbritje

4,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur