Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Dakriocistitis eshte nje inflamacion ose ndyshe nje bllokim i kanalit nasolacrimal i cili mundeson daljen e lotit jashte. Nga bllokimi i ketij kanali mund te shkaktohen dhimbje, semundje infektive ne sy apo pasoja te tjera me te renda. Ky inflamacion mund te preke si te rriturit ashtu edhe femije.

Duke qene se ka kaq shume efekte eshte e domosdoshme dhe e nevojshme trajtimi i saj.

Klinika Italiane San Antonio me ane te aparaturave moderne, teknologjise me te fundit ofron sherbimin e Lavazhit te rrugeve Lakrimale te syrit per vetem 7000 leke.

Eshte nje procedure e lehte dhe staf i perkushtuar do beje te mundur qe te kaloni nje eksperience sa me te kendshme.

Per me shume detaje, ekzaminime dhe informacione ju rekomandojme nje konsulte me mjeket perkates te ketij spitali.

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lavazh I Rrugeve Lakrimale

Lavazh I Rrugeve Lakrimale te syrit per vetem 7000 leke

7,000 Lekë

8,000

Vlera

13 %

Zbritje

1,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur