Terma & Kushte

  • Duhet te kontaktoni per tu regjistruar. Vetem per personat e moshes 18-65 vjec

Pershkrimi

Kercimi eshte nje forme arti dhe ne te njeten kohe nje nga menyrat me argetuese per te shprehur ndjesi dhe emocione. Per disa mund te jete thjesht hobi ndersa per te tjere edhe nje menyre shume e mire per te mbajtur trupin ne forme.

Nikos Dance Academy eshte nje studio kercimi per te gjitha disiplinat. Per te gjithe ju qe e keni pasion kercimin dhe doni te mesoni disiplina te reja, per ju qe nuk dini te kerceni apo thjesht per ju qe doni te zbaviteni profesionistet e Nikos Dance do jene aty per ju!

Ofron kurse kercimi Latine per te gjithe te rriturit nga mosha: 18-65 vjec.

Kohezgjatja: 2 here ne jave per vetem 3000 leke ne muaj.

Kercimet Latine jane nder me te bukurat dhe argetuese duek permendur ketu sambat, cha cha cha, rumba e shume te tjera.

Per te gjithe ju qe doni te kaloni kohe duke kercyer, ne shoqeri shume te mire Nikos Dance Academy eshte zgjidhja ideale!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Latin Dance

Kurse kercimi Latin Dance 2 here ne jave per 3000 leke ne muaj

3,000 Lekë

3,200

Vlera

6 %

Zbritje

200

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur