Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra

Pershkrimi

Per ne femrat pamja e jashtme dhe menyra se si dukemi ka nje rendesi te madhe ndaj cdo dite duam te dukemi sikur sapo kemi dale nga nje sallon bukurie.

Floket jane gjysma e bukurise ndaj edhe kujdesi per ta duhet te jete sa me i vecante.

Prerje + Krehje Flokesh sipas deshires nga duart e me profesionisteve!

Vjen me nje oferte per vetem 800 leke.

Rezervo takimin tend per nje pamje rrezatuese dhe floke te shendetshem!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Prerje + Krehje Flokesh

Prerje + krehje Flokesh nga 1000 leke vetem 800 leke

800 Lekë

1,000

Vlera

20 %

Zbritje

200

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur