Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra

Pershkrimi

Per ne femrat pamja e jashtme dhe menyra se si dukemi ka nje rendesi te madhe ndaj cdo dite duam te dukemi sikur sapo kemi dale nga nje sallon bukurie.

Floket jane gjysma e bukurise ndaj edhe kujdesi per ta duhet te jete sa me i vecante. Lyerja e flokeve eshte nje nga tendencat me te shumta te femrave kur ato duan te bejne nje ndryshim te dukshem ne pamjen e tyre por arritja e nje rezultati te deshirueshem ne nuancen e duhur eshte e veshtire ndaj duhet t'ua besojme ate duarve te profesionisteve dhe Salloni i Bukurise Elios jua mundeson ate!

Vjen me nje oferte fantastike:

Lyerje floku mesatar per vetem 2500 leke + perfitoni edhe nje krehje falas!

Rezervo takimin tend per nje pamje rrezatuese dhe floke te shendetshem!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lyerje Floku + Krehje

Lyerje floku mesatar nga 3500 leke vetem 2500 leke + krehje falas

2,500 Lekë

3,500

Vlera

29 %

Zbritje

1,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
1 kupona të shitur