Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra

Pershkrimi

Trajtimi i fytyrës ju ofron një ndryshim rrënjësor të lëkurës tuaj, e cila do duket më e shëndetshme, më e ushqyer dhe sidomos më e ndriçuar. Elementë të dëmshëm si dielli, një mënyrë ushqyeri jo e shëndetshme ndikojnë në mënyrë të dukshme në lëkurën tuaj.

Ky trajtim ofron nje pastrim te thjeshte te lekures e cila rrit qarkullimin e gjakut, ndihmon ne parandalimin e procesit te plakjes, hidraton ate duke dhene efektet e nje lekure sa me te fresket dhe te shkelqyeshme te fytyres.

E gjitha kjo ofrohet me cmimin 2500 leke por bashke me te perfitoni gjithashtu edhe nje lyerje thonjsh me manikyr xhel falas!

Ju sigurojme qe ne fund do te dilni me rezultate qe do i adhuroni!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trajtim Fytyre + Manikyr Xhel

Trajtim Fytyre nga 3500 leke per vetm 2500 leke + manikyr xhel falas

2,500 Lekë

3,500

Vlera

29 %

Zbritje

1,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur